ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΟ eShop ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ποιοι είμαστε;

Ποιοι είμαστε;

φράγκος1982

Το Τυροπωλείο έχει τις ρίζες του στο μακρινό 1982 όταν ο πατέρας μου Νικόλαος Φράγκος άνοιξε το πρώτο του κατάστημα Αλλαντικών - Τυροκομικών  "Special Market Φράγκος", στις Σέρρες στην οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη 1. Ένα κατάστημα που εξειδικευόταν στο τρόφιμο με τυριά απ όλη την Ελλάδα και τα μοναδικά αλλαντικά ΘΡΑΚΗ. Για μια δεκαετία έγινε από τα αγαπημένα καταστήματα του κέντρου της πόλης και τροφοδοτούσε τα μεγαλύτερα εστιατόρια και "φαγάδικα" της πόλης.

'Ομως στην αρχή της δεκαετίας του 90 με την ραγδαία ανάπτυξη της χώρας που οδήγησε στην αλλαγή του τοπίου της αγοράς και με την απόλυτη στροφή του κόσμου στα σουπερ μαρκετ, έκλεισε το κατάστημα λιανικής για να στραφεί 100% στη χοντρική πώληση. Έτσι μέσα σε ένα μικρό διάστημα κυριάρχησε στην αγορά των αλλαντικών με την αντιπροσώπευση της αυθεντικής αλλαντοποιίας ΘΡΑΚΗ στους νομούς Σερρών, Δράμας και αργότερα και Θεσσαλονίκης (εως το 2008 όπου και η ΘΡΑΚΗ έκλεισε οριστικά) αλλά και των τυροκομικών και άλλων τροφίμων απ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Η αρχή της κρίσης το 2008, ο κορεσμός που επήλθε στα σουπερ μαρκετ αλλά και το κενό που έμεινε στη τοπική αγορά σε συνδυασμό με την ανάγκη του κόσμου για πολύ ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, μου έδωσε το έναυσμα για επιστροφή στη λιανική πώληση, με μια σκέψη για συνέχιση των πραγμάτων από εκεί που τα άφησε ο πατέρας μου πίσω στο 1993.

τυροπωλείο2014

Έτσι τον Απρίλιο του 2014 δημιούργησα το Τυροπωλείο, όχι με στόχο να φτιάξω ένα Delicatessen κατάστημα αλλά ένα εξειδικευμένο μπακάλικο της νέας εποχής, με την ποιότητα και τις τιμές της παλιάς! 

Έχοντας την ποιότητα σαν Α και Ω αλλά και συνδυάζοντας το πάθος για τα τυροκομικά και αλλαντικά με τις διασυνδέσεις με παραγωγούς και προμηθευτές απ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουμε τη δυνατότητα να φέρνουμε στο κατάστημα προϊόντα υψηλής ποιότητας... στις ποιο προσιτές για όλους τιμές! 

Το 2020 εισήλθαμε και στον ψηφιακό κόσμο με το www.tyropoleio.gr έχοντας πλέον τη δυνατότητα εκτός από τις Σέρρες να στέλνουμε τα προϊόντα μας και σε όλη την Ελλάδα! 

Πάρις Φράγκος, 2020