ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΟ eShop ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

 • Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα κατά την ολοκλήρωση του check out
 • Με Paypal
 • Δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή για αποστολές εκτός ΣΕΡΡΩΝ 

ΣΕΡΡΕΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

 • Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα κατά την ολοκλήρωση του check out
 • Με Paypal
 • Μετρητοίς ή με κάρτα κατά την παράδοση (η πληρωμή με κάρτα στην πόρτα σας ισχύει μόνο για την πόλη των Σερρών)

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Για ΑΤΤΙΚΗ και περίχωρα παραδίδουμε τις παραγγελίες σας 2 φορές την εβδομάδα με συνεργαζόμενη μεταφορική ψυγείο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη σωστή μεταφορά και διατήρηση τους από τη στιγμή που φεύγουν από το κατάστημα μας μέχρι την πόρτα σας. 

Οι παραγγελίες φεύγουν από τις Σέρρες κάθε Τρίτη και παραδίδονται ανάλογα την περιοχή την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα.  Η μεταφορά και η αποθήκευση γίνεται πάντα σε ψυχόμενο περιβάλλον, τα προϊόντα συσκευάζονται σε ειδική συσκευασία κενού για να είναι φρέσκα σαν να τα ψωνίσατε την στιγμή της παράδοσης!

 

Η μεταφορική εταιρεία παραδίδει μόνο στο πεζοδρόμιο ή σε κατάστημα πάντα κατόπιν συνεννόησης. Δεν ανεβαίνει σε ορόφους. 

ΠΡΟΣΟΧΗ σε περίπτωση που η μεταφορική εταιρία δεν καταφέρει να σας εντοπίσει στο χώρο σας και δηλώσετε αδυναμία παραλαβής και μετάθεση της σε άλλη ημερομηνία, θα υπάρξει έξτρα χρέωση για την παραλαβή αυτής. 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποτελείται μόνο από προϊόντα εκτός ψυγείου και χαμηλού βάρους ενδέχεται να σας την στείλουμε με εταιρία Courier για ταχύτερη εξυπηρέτηση. 

Το κόστος το μεταφορικών είναι 6 ευρώ ανα παραγγελία. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€ ευρώ! 

ΝΟΜΟΙ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΒΟΛΟΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ.

Για τους παραπάνω νομούς παραδίδουμε τις παραγγελίες σας 2 φορές την εβδομάδα με συνεργαζόμενη μεταφορική ψυγείο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη σωστή μεταφορά και διατήρηση τους από τη στιγμή που φεύγουν από το κατάστημα μας μέχρι την πόρτα σας.

Οι παραγγελίες φεύγουν από τις Σέρρες κάθε Τρίτη και παραδίδονται ανάλογα την περιοχή την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα. Η μεταφορά και η αποθήκευση γίνεται πάντα σε ψυχόμενο περιβάλλον, τα προϊόντα συσκευάζονται σε ειδική συσκευασία κενού για να είναι φρέσκα σαν να τα ψωνίσατε την στιγμή της παράδοσης!

Η μεταφορική εταιρεία παραδίδει μόνο στο πεζοδρόμιο ή σε κατάστημα πάντα κατόπιν συνεννόησης. Δεν ανεβαίνει σε ορόφους.  ΠΡΟΣΟΧΗ σε περίπτωση που η μεταφορική εταιρία δεν καταφέρει να σας εντοπίσει στο χώρο σας και δηλώσετε αδυναμία παραλαβής και μετάθεση της σε άλλη ημερομηνία, θα υπάρξει έξτρα χρέωση για την παραλαβή αυτής. 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποτελείται μόνο από προϊόντα εκτός ψυγείου και χαμηλού βάρους ενδέχεται να σας την στείλουμε με εταιρία Courier για ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Το κόστος το μεταφορικών είναι 5 ευρώ ανα παραγγελία. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€ ευρώ!

 

ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (και Λευκώνας, Επτάμυλοι)

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15€

 

 • Η παράδοση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί εντός 3 ωρών από την αποστολή της και κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Παραγγελίες που δίδονται εκτός ωρών λειτουργίας θα παραδίδονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη κατόπιν συνεννόησης. 
 • Παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να περάσετε να την παραλάβετε. 

 Ωράριο λειτουργίας: Πρωινά: 08:00 - 15:00, Απόγευμα: Τρίτη, Πέμπτη Παρασκευή 17:30 - 21:00  

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ:

 • ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ
 • ΝΙΓΡΙΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ
 • ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΨΥΓΕΙΟ 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς οι καταστάσεις που διανύουμε και λόγο της μεγάλης αναξιοπιστίας των ταχυμεταφορών στην υπόλοιπη Ελλάδα μπορούμε να στείλουμε μονο προϊόντα εκτός ψυγείου. 

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2321064404 ή στο tyropoleio@yahoo.gr και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να σας εξυπηρετήσουμε.