ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 99 ΕΥΡΩ. ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Συχνές Ερωτήσεις και οδηγίες

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στο κατάστημα και στα προϊόντα μας! Παρακάτω ακολουθούν μερικές απαντήσεις σε απορίες που πιθανόν να έχετε αγοράζοντας τρόφιμα από το διαδίκτυο και κάποιες οδηγίες συντήρησης:

Ετοιμασία και ζύγιση της παραγγελίας σας. Μέριμνα μας είναι πάντα η σωστή ετοιμασία και κοπή των προϊόντων της παραγγελίας, προϊόντα που κόβονται με το χέρι από εμάς ενδέχεται να έχουν απόκλιση έως 50 γραμμάρια. Φροντίζουμε όποια απόκλιση προκύψει κατά τη ζύγιση να είναι προς όφελος του πελάτη. Σε περίπτωση που αυτό καθίσταται αδύνατο σε ένα προϊόν λόγω της ιδιομορφίας του (πχ σκληρότητα, ή σχήμα) φροντίζουμε να καλύψουμε το όποιο έλλειμμα με πλεόνασμα σε κάποιο άλλο προϊόν της παραγγελίας, ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας, έτσι ώστε να λαμβάνει ο πελάτης στο σύνολο αυτό που πληρώνει.

Πως αποστέλλονται και ταξιδεύουν τα προϊόντα; Είναι ασφαλής η μεταφορά των προϊόντων ψυγείου;  Η παραγγελίας σας φεύγει από το κατάστημά μας με φορτηγό ψυγείο και διατηρείται σε θερμοκρασία 0-4° μέχρι να φτάσει στη πόρτα σας. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αποθηκευτεί σε κάποιο στάδιο της μεταφοράς αυτό γίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας, σε επαγγελματικά ψυγεία θαλάμους. Γι' αυτό δεν χρησιμοποιούμε ποτέ εταιρίες courier για την αποστολή προϊόντων ψυγείου καθώς ακόμα και σε ειδικές συσκευασίες μπορούν να προκύψουν σοβαρές απώλειες και αλλοιώσεις. Υπάρχει ωστόσο περίπτωση για ταχύτερη εξυπηρέτηση σας να σας στείλουμε την παραγγελία με courier αν αυτή περιέχει μόνο προϊόντα εκτός ψυγείου.   

Γιατί δεν προσφέρετε δωρεάν μεταφορικά; (Για αποστολές εκτός Σερρών)

Ας είμαστε ρεαλιστές, τίποτα δεν είναι δωρεάν σε αυτόν τον κόσμο, όσοι προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά φροντίζουν να τα ενσωματώνουν στις τιμές των προϊόντων. Εμείς προτιμούμε να διατηρούμε τις ίδιες χαμηλές τιμές που έχουμε και στο κατάστημά μας και να χρεώνουμε το ελάχιστο δυνατό μεταφορικό κόστος που ταυτόχρονα διασφαλίζει την σωστή μεταφορά της παραγγελίας σας στο χώρο σας και με απόλυτη ασφάλεια. Ταυτόχρονα γνωρίζετε τι ακριβώς πληρώνετε και γιατί. Προσφέρουμε δε δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 99 ευρώ ως ένδειξη ευγνωμοσύνης απορροφώντας το κόστος της μεταφοράς. 

Oδηγίες Συντήρησης: Όλα τα χύμα προϊόντα συσκευάζονται με τους παρακάτω τρόπους:

Τυροκομικά και αλλαντικά συσκευάζονται σε ειδική συσκευασία κενού αέρος (vacuum sealed) και σφραγισμένα διατηρούν την φρεσκάδα τους στο ψυγείο σας για το παρακάτω διάστημα:

Αλλαντικά: 30 μέρες, Κίτρινα Τυρία, Ημίσκληρα: 60 Μέρες, Σκληρά Τυριά (Κεφαλοτύρι, Παρμεζάνα, Πεκορίνο κτλ): 90 μέρες, Μαλακά Τυριά (Μπλε, Ροκφορ, Γκοργκοντζολα κτλ) 30 Μέρες, Λευκά Τυριά (Φέτα κτλ) 20 μέρες. Σαλάτες, Ελιές, Αλίπαστα, Τουρσί και άλλα χύμα προϊόντα που έρχονται σε κουπάκια συσκευάζονται με τεχνική αφαίρεσης αέρα από τη συσκευασία και μπορούν να διατηρηθούν κλειστά (χωρίς να ανοιχθεί το καπάκι) στο ψυγείο για 7-10 μέρες στους 2-6 βαθμούς.